Onderhoud

Moderne liften, oude liften, grote liften, kleine liften, kabelliften, hydraulische liften, schroefliften, … voor elke lift hebben we een aangepast onderhoudsplan.

Wij houden de volledige historiek van alle interventies bij waardoor er een overzicht ontstaat van eventuele terugkerende problemen, die dan conform de ISO-procedures uitgezocht en opgelost worden.

Indien er een probleem opduikt op een bepaald type lift kunnen we eenvoudig een lijst nemen van gelijkaardige types liften en dat probleem preventief behandelen.

Wij zijn sinds 2003 ononderbroken ISO 9001 gecertificeerd. Dit is de garantie dat het onderhoud professioneel en vakkundig uitgevoerd zal worden. Dit betekent ook dat u jaarlijks slechts 2 verplichte keuringsbeurten moet laten uitvoeren.

Opgelet met niet ISO-gecertificeerde firma’s! De keuring moet in dit geval 4 x per jaar langskomen, de keuringskosten zijn dus dubbel zo groot! Dergelijke firma’s maken vaak zware fouten door een gebrek aan kennis en ervaring, waardoor de kosten oplopen, de liften niet gekeurd raken en de gebruikers gedurende maanden de trap moeten nemen. U hebt zelfs geen enkele garantie dat er effectief onderhoud uitgevoerd werd.

Onze techniekers beschikken over de modernste middelen zodat ze alle instructies, die dagelijks worden bijgewerkt, op elk moment kunnen raadplegen.

Leave a Comment

ISO 9001 certified

Wij vieren