Modernisering

De afgelopen 40 jaar hebben we al heel wat liften gemoderniseerd, sinds 2003 zijn de modernisaties in het kader van wetgeving erbij gekomen. Wij kunnen uw lift gefaseerd of in een keer moderniseren, afhankelijk van de technische noodzaak, de wettelijke verplichtingen en uw budget.

Wij bezorgen U een gedetailleerde offerte waar in u in veel gevallen keuze mogelijkheden heeft. Omdat die keuzes niet altijd gemakkelijk te maken zijn kunnen we U daar ook in adviseren, de voor- en nadelen van alle oplossingen toelichten. Op afspraak kunnen wij daarvoor bij U langskomen, of U kan ook bij ons op kantoor langskomen. We kunnen ook groepen ontvangen tot 10 personen. Wij kunnen U foto’s, films, tekeningen,… laten zien op groot scherm van wat we reeds gerealiseerd hebben.

We werken momenteel aan een showroom waar U diverse onderdelen kan zien op ware grote. Onder andere een volledige kooi met gemoderniseerde drukknoppen, verlichting, vouwdeuren, schuifdeuren en optisch gordijn.

Het spreekt voor zicht dat we het werk uitvoeren volgens goed vakmanschap, conform de wettelijke verplichtingen, normen en iso procedures. Alle fundamentele modernisaties worden ook nog gekeurd door een onafhankelijk keuringsorganisme. Momenteel is het echter jammer genoeg enkel bij iso 9001 gecertificeerde bedrijven dat U de garantie heeft dat dit allemaal goed afloopt.

Op het einde van elke modernisatie nemen we ons afval mee en verwerken dat conform de geldende reglementering. Het afval wordt maximaal gescheiden zodat er heel weinig restafval overblijft.

Wij kunnen de onderdelen vervangen zodat u een nieuwe lift overhoud, bijv. de besturing, de machine, kooi(interieur), bordesdeuren. Of we kunnen de kosten spreiden afhankelijk van uw budget.

Modernisatie van de onderdelen van een lift

Leave a Comment

ISO 9001 certified

Wij vieren