ALLE SOORTEN

Liften


Hydro Basic

De Hydro Basic is een uiterst budget vriendelijke, hydraulische lift met weinig bouwkundige eisen. Deze lift vindt zijn weg in onnoemelijk veel toepassingen.
Zijn functionaliteit start van huislift in privé gebouwen, tot appartementsgebouw en van kantoorgebouw tot bedrijf. U kan voor deze lift een bouwkundige schacht voorzien of u kan opteren om de afwerking in een zelfdragende toren te overwegen.
Deze lift voldoet aan de machinerichtlijnen 2006/42/CE waardoor de snelheid van de lift beperkt is.

Electric Start

Onze Electric Start is naar concept toe sterk vergelijkbaar met onze Hydro Basic maar dan elektrisch. Ook hier met beperkte bouwkundige eisen, brengt deze lift u comfortabel en luxueus, naar de bovenste verdiepingen. Hij rijdt zacht en neemt u mee in comfort. De sfeer van deze lift is uniek en zeker een meerwaarde voor uw gebouw. Deze lift is compact en onderhoudsvriendelijk en voldoet aan de machinerichtlijnen 2006/42/CE waardoor de snelheid van de lift beperkt is.

Multi 200

Onze Multi 200 wordt altijd in een zelfdragende toren voorgesteld. Voor keuze en afwerking, heeft u een waaier aan kleuren en toepassingen allen afgestemd op de voorkeur van onze klanten. Deze lift biedt de meest gunstige liftoppervlakte ten opzichte van plaatsinname aan. Een multifunctionele lift met tal van mogelijkheden. Deze kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Heeft u ruimte in een traphal? Dan bieden wij hier de oplossing.

Classic Gearless

Onze Classic Gearless lift kan voorzien worden met of zonder machinekamer. Door zijn snelheid vraagt deze personenlift, strenge bouwkundige eisen. Uitgerust met de meest geavanceerde technologieën voldoet hij aan de Europese norm: EN 81:20. Deze lift zorgt voor een meerwaarde in tal van toepassingen: van residentiële tot commerciële gebouwen, van privé tot industrie, altijd afgestemd op de gebruiken van onze klant.

Open Hefplatform 150

Een open hefplatform, ontworpen om de toegankelijkheid van uw gebouw te garanderen. Deze lift verhoogt de mobiliteit voor vele gebruikers, van rolstoelgebruiker of personen met beperkte mobiliteit tot kinderwagens. Deze lift kan voorzien worden voor zowel binnen- als buitengebruik.

Kleine goederenlift

Van schotels, borden tot dossiers, van wasmanden, strijkijzers tot een bak bier. De kleine goederenlift transporteert dit allemaal met plezier. Wenst u de voorraad van uw kelder een niveau hoger te tillen maar u heeft geen ruimte voor een grote lift, dan overweegt u best deze kleine goederenlift.

Goederenlift met of zonder begeleider

Onze goederenliften zijn geschikt voor alle soorten transporten. Vaak bedoeld voor bedrijven of KMO’s kan deze lift een pluspunt vormen in uw onderneming. Van kleine ladingen tot grote transporten, voorzien met of zonder bevoegde begeleider. Deze lift is de kei voor uw bedrijf. Ook beschikbaar als industriële personenlift.

NIEUWE LIFTEN
ONDERHOUD
HERSTELLINGEN
DEPANNAGES
MODERNISATIE
Terug naar boven